Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP’a bildirdi!Beşiktaş

0

Beşiktaş'tan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Bianconeri, Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattı ve Ciro Immobile ile anlaşmaya vardı.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Beşiktaş, Ciro Immobile'ın transferi için görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Profesyonel futbolcu Ciro Immobile'ın satışı için oyuncu ve şirketi SSLazio SPA ile görüşmelere başlandı.”

İŞTE KARİYERİ…

8 sezondur Roma'da forma giyen 34 yaşındaki oyuncu muhteşem bir kariyere imza attı. Infrastrutture Juventus'un patentini aldığı Immobile, gençlik döneminde 3 kez başka takımlara kiralandı. 2012 yılında tazminatını alan Cenova'da kimliğini buldu.

TOrino'nun en golcü oyuncusu oldu

Asıl dönüm noktası, 13,5 milyon euro karşılığında Torino'ya gelerek dönemin maaş rekorunu kırdığı sezondan sonra geldi. 34 maçta 23 gol atarak gol kralı unvanını elde etti.

2016 yılında Sevilla'ya kiralanan futbolcu, devre arasında kalıcı olarak İspanya'ya transfer oldu. Sevilla'dan kiralık olarak Torino'ya gitti ve burada en büyük atılımını yaptı. 14 maçta 9 gol (5 gol-4 asist) yapan başarılı santrfor, eski günlere dönüş sinyalleri verdi.

Ertesi yaz Lazio'nun sportif direktörü Igli Tare, Immobile'ı kulübe getirdi. 2019-20'de kariyerini 36 golle Gonzalo Higuain'in Serie A rekoruna egale eden bir sezon geçirdi.

LAZIO TARİHİNİN EN GOLCUSU!

Ronaldo ve Lewandowski'yi geride bırakarak Avrupa'nın en golcü oyuncusu olarak Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Lazio'daki son sezonu hariç, üst üste 7 sezonda çift haneli gol sayılarına ulaştı. 207 gol attı ve 4 kez kral oldu. Şu anda Lazio tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elinde tutuyor.

LAZİO'YA VEDA MESAJI!

İtalyan basınından La Repubblica'ya konuşan Ciro Immobile, Lazio'yu selamladı.

34 yaşındaki forvet, açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün benim için çok üzücü bir gün. Ayrılık anı gerçekten geldiğinde bu çok zor oluyor.”

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha.Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş