Eşi hamileydi! Arkasında ihbar gibi veda mektubu bıraktı! LC Waikiki açıklama yaptı!

0

Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından Samsun'daki LC Waikiki mağazasında departman müdürü olarak çalışan Muhammed Yavuz, zorbalığa maruz kaldığını iddia ederek intihar etti. 1 çocuk babası ve bebek bekleyen Yavuz, veda mektubunda ölümünden sorumlu kişinin AK bölge müdürü olduğunu yazdı. Yavuz, mağazaya, yöneticilerine ve doğmamış çocuğuna da not bıraktı.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

''İNTİHAR OLAYI DEĞİL ÖLÜM VAKA''

Yıllardır psikolojik şiddete ve mobbinge maruz kalan Muhammed Yavuz, e-postasında şunları yazdı: “Hoşçakalın; artık sizden ayrılıyorum. Arkamda ağlayan bir eş, babasız büyüyecek bir çocuk ve ormanda doğmamış bir çocuk bırakıyorum. Bu bir intihar davası değil, EC'nin celladı olduğu bir idam davası. Hayatın zorluğu ve zulmü yetmezmiş gibi, yaşadığım psikolojik travmalar sonucunda bu kararı verdim. son 2 yıldır bölge müdürüne uygulanan psikolojik taciz ve mobbing, yaşam standardımın düşmesi ve bana haksızlık yapılması, bana sistematik olarak mobbing uygulayan, sürekli bir başarısızlık duygusu yaratan bölge müdürüydü. ve yetersizlik eşimin kovulmasıyla başladı, bu da psikolojimin daha da kötüye gitmesine ve bu noktaya gelmesine neden oldu. Eşim kovulduktan sonra bana şirkete dava açacağımı söyleyince; Bu süreçte sizi de etkileyeceğini söyledi. O gün eşime, kararlarınızın arkasında olduğumu, siz nasıl yapmak isterseniz isteyin, her bireyin kendinden sorumlu olduğunu, sizin yüzünüzden, EC yüzünden bana bir şey yapamayacaklarını söyledim. “Yanılmışım, öyle bir şey yaptı ki her şeyi o kadar sistemli ve planlı bir şekilde halletti ki, EC'nin her mağaza ziyaretimde maruz kaldığı baskı, mobbing, hakaret ve psikolojik taciz bana bu konuda yardımcı oldu. Kendime kapanma, travma yaşadım ve en sonunda her şeyi bu noktaya getirdim” diye yazdı.

''Yüzüne bakıp pes edeceğimi düşünemiyorum''

Yavuz, eşine bıraktığı notta onu ne kadar sevdiğini, günlerdir yemek yiyemediğini ve ondan özür dilediğini yazdı. Yavuz şunları söyledi: “Semoş; Güzel eşim seni her zaman çok sevdim, birçok hata yapsam da seni sevmekten hiç vazgeçmedim. Seni ilk gördüğüm gün bu kadınla evleneceğime dair kendime söz verdim. Sana verdiğim sözleri tutamadığım için üzgünüm canım. Affet beni diyeceğim ama olmuyor. Diyelim ki buna daha fazla dayanamıyorum. Aslında birkaç gündür bunun farkındasınız ve sürekli neyin yanlış olduğunu merak ediyorsunuz ve neden bu kadar zayıfladığınızı, neden boğazımdan bir lokma çıkaramadığımı merak ediyorsunuz, arabada ağlıyorum. Bu kararı verdiğimden beri her gün eve dönerken seni yalnız bırakmanın acısını iliklerimde hissediyorum. Tatlım, bir haftadır özel bir şey yemedim, yapamam. Sadece suyun üstünde kalabilmek için sıvı tüketiyorum. Belki sudan, çaydan, kahveden vazgeçerim diye yüzünüze bakmaya utanıyorum. “Seni, denizi ve bebeğimizi rahminde yalnız bıraktığım için üzgünüm. Seni çok seviyorum aşkım” diye yazdı.

LC WAİKİKİ AÇIKLAMA YAYINLANDI: ''İÇ ARAŞTIRMA YAPILIYOR''

LC Waikiki mağazası konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yavuz'un daha önce zorbalık ihbarında bulunmadığını, ekiplerimizin adli makamların ihtiyaç duyacağı tüm bilgi ve detayları paylaşarak iç soruşturma yaptığını ifade etti.

LC Waikiki'den yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

“LC Waikiki Samsun Çarşamba mağazamızda görev yapan değerli çalışma arkadaşımız Muhammed Yavuz'un intihar girişimi sonrasında vefat ettiğini dün gece büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bu vefatla ilgili tüm sürece ışık tutacak adli makamların ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler Bizi derinden yaralayan ve adli makamlara intikal eden olay, biz bilgi ve detayları paylaşırken aynı zamanda ekiplerimiz iç soruşturmayı da yürütüyor.

LC Waikiki'nin temel değerleri olan adalet ve hakkaniyet doğrultusunda hazırladığımız şirket tüzüğümüzde de belirttiğimiz gibi, yönetici ile anlaşmazlıkların olduğu zorbalık da dahil olmak üzere rahatsız edici konunun şirket içi Şirket içi ve karşılıklı görüşerek çözülemeyen sorunlar bir üst mercie veya etik hattına iletilmelidir. Her şikayet paylaşıldıktan sonra ilgili konu şirket değerlerine uygun olarak araştırılır ve haksızlık durumunda gerekli aksiyonlar alınır. Rahmetli çalışma arkadaşımızın şirketimizde görev yaptığı süre boyunca etik hattına veya üst yönetime yapılan herhangi bir zorbalık şikayeti olmamıştır.
Bu trajik vefatın ardından adli soruşturma devam ederken iç soruşturma sürecini de şeffaf ve kararlı adımlarla ele alıp konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Bu süreçte çalışanımızın eşi ve ailesi ile yakın iletişim içerisinde olduğumuzu, eşinin ve ailesinin maddi ve manevi ihtiyaçları için yanlarında olacağımızı beyan ederiz. Değerli meslektaşımız merhum Muhammed Yavuz'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm LC Waikiki çalışanlarına sabır diliyoruz.”

Önceki içerik Sonraki içerik
Bunu sadece bir böcek ya da sinek ısırığı olarak göz ardı etmeyin!  hayati tehlike altındaBunu sadece bir böcek ya da sinek ısırığı olarak göz ardı etmeyin! hayati tehlike altında

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş