Bakanlar Yerlikaya, Tunç ve Göktaş'ın Narin Güran hakkındaki paylaşımında ortak detaylar! Aileye taziye dilemediler

0

Kayıp Narin Güran'ın cansız bedeni günler sonra bulundu. 21 Ağustos'tan bu yana her köşede aranan Narin'in cansız bedeni iftutmaz deresinde bulundu. Acı haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklandı. Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Bakan Yerlikaya, şunları söyledi: “Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan narin kızımızın cansız bedeni maalesef jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

BİR GRUPTA BULUNDU

Narin'in cansız bedeninin çanta içinde bulunduğu haberi sansasyon yarattı. Cinayet şüphesi hemen aklıma geldi. Amcanın gözaltına alındığı soruşturma kapsamında yeni gözaltıların olabileceği belirtilirken, ilk açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

Bakan Tunç açıklamasında şunları söyledi: “Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan küçük kızımız Narin Güran'dan gelen acı haber bizleri derinden üzdü. Hassas kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Soruşturma, ilk andan itibaren Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatıldı. Diyarbakır'da yaşananlar çok açık ve titiz bir şekilde ortaya çıkıyor. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan kişi adalet önünde hesap verecek. dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da Narin Güran'ın ölümünden sorumlu olanların en ağır cezayı almasını sağlamak için davayı bizzat takip edeceğini belirtti. Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Diyarbakır Bağlar'da kaybolan Narin bebeğimizin cansız bedeni ne yazık ki bulunmuştur. Başınız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Bakanlık gibi. Sorumluların en ağır cezayı alması için süreci bizzat takip ediyoruz.” “Olacağız.”

İKİ BAKAN AİLEYE BAŞSAĞLIĞI İFADE ETMEDİ

Bakan Yerlikaya, Bakan Tunç ve Bakan Göktaş'ın atamalarında bir detay herkesin dikkatini çekti. Her iki açıklamada da Bakanların aileye taziyelerini iletmediği görüldü.

YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR

Bakanların aileye başsağlığı dilememesi, şüpheliler arasında ailenin de olabileceğini ve yeni tutuklamaların olabileceğini düşündürüyor.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom