Eski Fenerbahçeli Ümit Özat, derbide Okan Buruk'un başına neler geleceğini açıkladı! “50 bin kişi sana bunu yapacak” Galatasaray

0

Trendyol Süper Lig'de heyecan ertelenen maçlarla devam etti. Şampiyonanın 3. haftasında ertelenen maçta Galatasaray-Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ettiler. Sarı-Kırmızılılarda golleri Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Batshuayi atarken, Gaziantep FK'nın tek golü Furkan Soyalp'ten geldi.

OKAN BURUK'TAN DERBİ SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, cumartesi günü oynanacak derbiye dikkat çekerek, provokasyonların olmadığı bir maç oynamak istediğini söyledi.

Okan Buruk'un sözlerine ilişkin açıklama yapan eski Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, sert ifadeler kullandı.

“PROMOSYONA SİZ NEDEN OLDUNUZ”

1224489

Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamaları sırasındaki görüntülerini hatırlatan Ümit Özat, “Provokasyonu yapan sendin Okan Hoca!” dedi.

“50 BİN KİŞİ SİZE BUNU YAPACAK”

fenerbahçe-taraftar-galatasaray-derbi-koreografi-özel-17266472161956_1

“Şinanay dediğin bir parça vardı, şimdi bekliyorlar. Provokasyonu yapan sensin Okan Hoca! Ailenin lanetlendiğini unutur musun? Ne kimsede ne Fatih Terim'de ne de başka bir hocada 2 yıl üst üste şampiyon oldun, Fatih Terim'in rekorunu kıracak en büyük adaysın, 'Şinanay' diyen. oğlum Şina Şinay… Galatasaray'… Şimdi oraya geleceksin, 50 bin kişi sana bunu yapacaklar, 'Bunu buraya sen getirdin'.

NE OLDU?

Okan-Buruk-ün-Kufurlu-Sinanay-Performans-56273_news_big

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında Okan Buruk balkona çıkarak taraftarlarla birlikte hücum şarkısı söyledi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber
meritking casibom giriş